Pladebearbejdning

Vi fremstiller tyndpladeprodukter i alle gængse metal- og plastmaterialer.

Pladerne bliver enten stanset eller laserskåret alt efter kundens ønsker og behov for finish.

Da vi også tilbyder spåntagende bearbejdning, giver det muligheder for f.eks. fræsning, gevindskæring, recesser osv.

De mange års erfaring indenfor tyndpladebearbejdning, giver vore kunder mulighed for at trække på vores viden om tekniske muligheder og begrænsninger. Vi rådgiver gerne under konstruktionsfasen, så emnerne kostoptimeres før produktionen igangsættes.

Vi kan, på baggrund af skitser og/eller prøveemner, fremstille den dokumentation som sikrer, at tegninger og øvrige produktionsdata er fyldestgørende. Ønskes hjælp til konstruktion står vi også gerne til rådighed.

Klip og buk

om-os2

Efektiv produktionsforberedelse

3D modeller i Solidworks

Med 3D tegninger af det nye emne, forberedes produktionen og alle dimensioner kontrolleres i én produktionsgang. Derved opnår du store fordele i forberedelsen og produktionen af prototyper reduceres betydeligt med store økonomiske gevinster til følge.

pladebearbejdning-1 om-os2

 

Fiber laserskæring

Fiberlaser er den absolut fremmeste teknologi indenfor skæring i tyndplade. Den giver en utrolig høj kvalitet i snittet, og er meget hurtig. I modsætning til en CO2 laser kan fiberlaserskæring skære i praktisk talt alle metaler og alle legeringer. Fiberlaseren er konkurrencedygtig både ved små og store serier.

kontakt os for at høre mere omkring fiber laserskæring og lad os drøfte dine behov.

 

FIBERLASERSKÆRING NEDSÆTTER ENERGIFORBRUG

Maskinerne er højautomatiserede, og håndterer selv at få pladerne ind og ud af maskinen samt at få de færdige emner palleteret. Det nedsætter energiforbruget og omkostningerne. fiberlaserskæring er desuden en mere miljøvenlig maskine end en traditionel Co2 laser.

 

 

 CNC Revolverstans

pladestørrelse 1280x2550mm.

vi stanser små såvel som store serier - kvalitet og krav efter kundes ønsker.

vi er konkurrencedygtige - ring eller skriv for mere info, vi står klar til at hjælpe.

 

 

 

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

 1. Har du brug for hjælp eller ønsker du rådgivning? Vi står altid klar til at rådgive dig omkring lige netop det du har brug for, så ring eller skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

  Tlf. +45 47 38 96 00


 2. *
  Indtast dit navn
 3. *
  Ugyldig e-mail
 4. Ugyldigt telefonnummer
 5. *
  Indtast en besked