Ydelser

Gode, erfarne medarbejdere er rygraden i virksomheden, og i kombination med en stor maskinkapacitet er vi i stand til at udføre både små og store opgaver med kort leveringsfrist.

SSI-Metalindustri tilbyder alt i pladebearbejdning, stål, aluminium og rustfrit stål. Vi bearbejder også mere ædle metaller som kobber og messing.

SSI Metalindustri er kort sagt, totalleverandør indenfor komplette enheder.

ydelser-1 ydelser-2

Totalløsninger

Udvikling og outsourcing – fra idé til færdigt produkt.

SSI-Metalindustri tilbyder totalløsninger, hvor vi står for hele fremstillingen af produktet.

Nutidens fokus på sourcing gør, at flere af vores kunder vælger færre leverandører. Dette medfører store krav til leverandørens evne som totalleverandør.

Vi leverer integrerede totalløsninger eller enkeltydelser indenfor produktudvikling, design, konstruktion, produktion, montage og test af kundespecificerede produkter.

 SSI-Metal´kompetencer omfatter alle faser fra idé til færdig leverance.

Alt efter projektets karakter kan vi trække på vores afdelingers forskellige kompetencer, tegninger, produktion, montering, videreudvikling, kvalitetssikring, emballering og logistik.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

 1. Har du brug for hjælp eller ønsker du rådgivning? Vi står altid klar til at rådgive dig omkring lige netop det du har brug for, så ring eller skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

  Tlf. +45 47 38 96 00


 2. *
  Indtast dit navn
 3. *
  Ugyldig e-mail
 4. Ugyldigt telefonnummer
 5. *
  Indtast en besked
 6. Accepter privatlivspolitik
  Invalid Input