Overfladebehandling af metal

Effektiv overfladebehandling af metal

Søger du overfladebehandling af metal? SSI-Metalindustri arbejder sammen med anerkendte virksomheder inden for alle overfladebehandlinger af metal. Dette sikrer, at vi kan levere et færdigt produkt, der er klar til montage eller direkte til slutbrugeren.

Med SSI-Metal som din Totalleverandør påtager vi os ansvaret for alle processer, helt fra starten af produktionen til det færdige produkt.

I tæt samarbejde med dig som kunde er vi engageret i at forstå dine behov og krav til overfladebehandling. Som din manufacturing partner er vi tilgængelige allerede i udviklingsfasen for at rådgive dig om de bedste løsninger til din specifikke situation. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg gennem hele processen, fra idé til endelig produktion.

Vi er eksperter inden for overfladebehandling

SSI-Metal har den nødvendige ekspertise til at administrere og styre logistikken, og er derfor kvalificeret til at påtage os outsourcede produkter og opgaver.

Har du som kunde et projekt eller ongoing produkt der skal overfladebehandles efter endt produktion, sørger vi for det. Din proces bliver derved kostprisoptimeret i en arbejdsgang.

Fordi vi har mulighed for at styre hele processen, og du behøver dermed ikke flere leverandører, på dit produkt.

Hvis du har brug for mere end overfladebehandling af metal, tilbyder vi blandt andet også pladebearbejdning & metal konstruktioner.

Kontakt os

Vil du høre mere om overfladebehandling af metal? Så kontakt os og hør om mulighederne, og hvordan vi kan være behjælpelige med at optimere processen for dine varer. Du kan også ringe til os på: 47 38 96 00 eller skrive en mail på: salg@ssimetal.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os