Overfladebehandling af metal

Effektiv overfladebehandling af metal

Søger du overfladebehandling af metal? SSI-Metalindustri arbejder sammen med anerkendte virksomheder inden for alle overfladebehandlinger af metal. Derved kan vi sikre, du får leveret færdigt produkt klar til montage eller direkte klar til slutbrugeren.

SSI-Metal er din Totalleverandør og påtager os ansvaret for samtlige processer helt frem til det færdige produkt.

Vi er som totalleverandør i tæt samarbejde med kunden og tager dine projekter og produkter seriøst, og som manufacturing partner vil vi allerede i udviklingsfasen rådgive omkring overfladebehandling, så du som kunde er tryg under hele processen, fra idé til endelig produktion.

Vi er eksperter inden for overfladebehandling

SSI-Metal har den nødvendige ekspertise til at administrere og styre logistikken, og er derfor kvalificeret til at påtage os outsourcede produkter og opgaver.

Har du som kunde et projekt eller ongoing produkt der skal overfladebehandles efter endt produktion, sørger vi for det. Din proces bliver derved kostprisoptimeret i en arbejdsgang.

Fordi vi har mulighed for at styre hele processen, og du behøver dermed ikke flere leverandører, på dit produkt.

Hvis du har brug for mere end overfladebehandling af metal, tilbyder vi blandt andet også pladebearbejdning & metal konstruktioner.

Kontakt os

Vil du høre mere om overfladebehandling af metal? Så kontakt os og hør om mulighederne, og hvordan vi kan være behjælpelige med at optimere processen for dine varer. Du kan også ringe til os på: 47 38 96 00 eller skrive en mail på: salg@ssimetal.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os