Pladebearbejdning
Klip & buk
Kantbukning
Laserskæring
Revolverstansning

Vi har den rette ekspertise inden for alle disse opgaver

Har du brug for pladebearbejdning, pladevalsning, kantbukning, klip og buk, laserskæring af metal eller revolverstansning? Hos SSI-Metalindustri har vi mange års erfaring med alt inden for pladebearbejdning.

Klip og buk

Da vi også tilbyder spåntagende bearbejdning i form af klip og buk, giver det muligheder for f.eks. fræsning, gevindskæring, recesser osv.

De mange års erfaring indenfor tyndpladebearbejdning, giver vores kunder mulighed for at trække på vores viden om tekniske muligheder og begrænsninger. Vi rådgiver gerne under konstruktionsfasen, så emnerne kostoptimeres før produktionen igangsættes.

Vi kan, på baggrund af skitser og/eller prøveemner, fremstille den dokumentation som sikrer, at tegninger og øvrige produktionsdata er fyldestgørende. Ønskes hjælp til konstruktion af klip og buk står vi også gerne til rådighed.

Efektiv produktionsforberedelse

3D modeller i Solidworks
Med 3D tegninger af det nye emne, forberedes produktionen og alle dimensioner kontrolleres i én produktionsgang. Derved opnår du store fordele i forberedelsen og produktionen af prototyper reduceres betydeligt med store økonomiske gevinster til følge.

Efektiv produktionsforberedelse

3D modeller i Solidworks
Med 3D tegninger af det nye emne, forberedes produktionen og alle dimensioner kontrolleres i én produktionsgang. Derved opnår du store fordele i forberedelsen og produktionen af prototyper reduceres betydeligt med store økonomiske gevinster til følge.

Fiber laserskæring af metal

Fiberlaser er den absolut fremmeste teknologi indenfor laserskæring af metal. Den giver en utrolig høj kvalitet i snittet, og er meget hurtig. I modsætning til en CO2 laser kan fiberlaserskæring skære i praktisk talt alle metaler og alle legeringer. Fiberlaseren er konkurrencedygtig både ved små og store serier.

kontakt os for at høre mere omkring fiber laserskæring og lad os drøfte dine behov.

Fiber laserskæring af metal nedsætter engergiforbrug

Maskinerne som bruges til laserskæring er højautomatiserede, og håndterer selv at få pladerne ind og ud af maskinen samt at få de færdige emner palleteret. Det nedsætter energiforbruget og omkostningerne. fiber laserskæring er desuden en mere miljøvenlig maskine end en traditionel Co2 laser.

CNC Revolverstansning

Pladestørrelse 1280x2550mm.

Vi stanser små såvel som store serier inden for revolverstansning – kvalitet og krav efter kundes ønsker.

Vi er konkurrencedygtige – ring eller skriv for mere info om revolverstansning, vi står klar til at hjælpe.

CNC Revolverstans

Pladestørrelse 1280x2550mm.

Vi stanser små såvel som store serier – kvalitet og krav efter kundes ønsker.

Vi er konkurrencedygtige – ring eller skriv for mere info, vi står klar til at hjælpe.

CNC pladevalsning

Vi fremstiller pladesvøb, inddækninger til søjler, vinduer, facader og maskinafskærmning. Pladevalsning anvendes til pladeemner, der skal være runde eller blot have en runding på en del af emnet.

Vi tilbyder valsning af pladeemner op til to 2000mm. i bredden i materialer op til 6mm. i stål, rustfrit, aluminium, messing og kobber, med en min. diameter på Ø290mm.

Pladevalsningen kan kombineres med kantbukning, så der opnås elegante løsninger uden svejsninger. Sidstnævnte skræddersyr vi efter kundens ønsker, som både enkeltstyk og seriefremstilling.

Pladevalsning med DAVI MCA2019

Få mere information om pladebearbejdning

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på: (+45) 47389600 eller skrive en mail på: salg@ssimetal.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os